Welkom bij Decochip, ontdek ons assortiment aan doe-het-zelf materialen. Hier vindt u professionele producten die u eenvoudig zelf kunt verwerken.

Gietvloeren

Transformeer uw ruimte met onze duurzame en stijlvolle gietvloeren. Verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, perfect voor zowel residentieel als commercieel gebruik.

Betonlook

Creëer een moderne, industriële uitstraling met onze betonlook producten. Ideaal voor vloeren, met een robuuste en authentieke finish.

Coating

Bescherm en verfraai uw oppervlakken met onze hoogwaardige coatings. Geschikt voor verschillende toepassingen, waaronder vloeren, muren, en meubels.

Elektrische Vloerverwarming

Geniet van de luxe van warme voeten met onze elektrische vloerverwarmingssystemen. Eenvoudig te installeren en energie-efficiënt.

Egaline

Zorg voor een perfecte basis met onze egaline producten. Geschikt voor het uitvlakken van ondergronden voordat u verder gaat met uw vloerproject.

Reparatie Ondergrond

Repareer en versterk uw vloeren met onze gespecialiseerde reparatieproducten. Voor een langdurig en duurzaam resultaat.

Anti-slip Afwerkingen

Verhoog de veiligheid van uw vloeren met onze anti-slip afwerkingen. Perfect voor gebieden waar slipgevaar bestaat, zoals badkamers en keukens.

Buiten Producten

Ontdek ons assortiment voor buitengebruik, inclusief producten voor terrassen, balkons en gevels. Duurzaam en weerbestendig.

Gietharsen

Onze gietharsen zijn ideaal voor decoratieve en functionele toepassingen. Creëer prachtige, unieke oppervlakken met onze hoogwaardige harsen.

Transportvloeren

Voor de zwaardere klussen bieden wij transportvloeren die bestand zijn tegen intensief gebruik en zware belasting.

Gereedschappen

Vind alle gereedschappen die u nodig heeft voor de perfecte afwerking van uw vloeren. Van troffels tot rollers, wij hebben het allemaal.

Werkblad Afwerkingen

Bescherm en verfraai uw werkbladen met onze speciale afwerkingsproducten. Duurzaam en makkelijk te onderhouden.

Rubbergranulaat

Onze rubbergranulaat producten zijn perfect voor sportvelden, speelplaatsen en voor decoratieve toepassing. Veerkrachtig en duurzaam.

Kleurvlokken

Voeg een kleurrijk accent toe aan uw vloeren met onze kleurvlokken. Creëer unieke en levendige patronen.

Reinigingsmiddelen

Houd uw vloeren in topconditie met onze gespecialiseerde reinigingsmiddelen. Effectief en veilig voor alle soorten oppervlakken.

Waarom kiezen voor Decochip?

Bij Decochip streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om aan de hoogste standaarden te voldoen. Bovendien bieden we deskundig advies en ondersteuning voor al uw projecten.

Contacteer Ons

Heeft u vragen of advies nodig? Neem contact met ons op via contactpagina of bel ons op 0578-561283. Ons team van experts staat klaar om u te helpen. Optimaliseer uw vloeren en oppervlakken met de producten van Decochip.