Ontdek Decochip’s Instructievideo’s: Leer Vakkundig Zelf Gietvloeren, Vloercoatings, Wandcoatings en Meer Aanbrengen

Welkom bij Decochip, waar we niet alleen hoogwaardige vloer- en wandafwerkingen leveren, maar ook de kennis delen om ze zelf aan te brengen. Onze uitgebreide collectie instructievideo’s stelt u in staat om stap voor stap te leren hoe u verschillende coatings aanbrengt en vloeren afwerkt als een professional.

Gietvloer

Gietvloer twee kleuren

Gietvloer badkamer

Egaline

Vloercoating

Wandcoating

Troffelvloer afschot maken

Verwarming mat voor tegelvloer

Verwarming mat met egaline

Aansluiten thermostaat

Thermostaat verbinden WI-FI

Verwarming kabel voor tegelvloer

Verwarming Kabel met egaline

Betonlook egaline

Betonlook coating transparant

Betonlook egaline (demo)

Reinigen ondergrond

Repareren ondergrond

Impregneren en schrapen

Coaten vloer

Gietvloer Zelf Leggen: Een Duurzame, Naadloze Afwerking

Ontdek in onze instructievideo's hoe u zelf een prachtige, duurzame gietvloer kunt leggen. Leer alles over voorbereiding, materiaalkeuze, en het aanbrengen van de gietvloer voor een naadloze, strakke afwerking die jarenlang meegaat.

Zelf Vloercoatings Aanbrengen: Bescherming en Esthetiek Hand in Hand

Met onze gedetailleerde videohandleidingen leert u hoe u zelf vloercoatings aanbrengt. Bescherm uw vloeren tegen slijtage, chemicaliën en krassen, terwijl u tegelijkertijd de esthetiek van uw ruimte verbetert. Ontdek de juiste technieken voor een professioneel resultaat.

Wandcoating Zelf Aanbrengen: Stijlvolle Bescherming voor Uw Muren

Onze instructievideo's bieden u stapsgewijze begeleiding bij het aanbrengen van wandcoatings. Leer hoe u uw muren beschermt tegen vocht, vlekken en beschadigingen, terwijl u tegelijkertijd een stijlvolle, eigentijdse uitstraling creëert die bij uw interieur past.

Elektrische Vloerverwarming Installeren: Comfort en Efficiëntie

Ontdek in onze video's hoe u elektrische vloerverwarming installeert onder uw vloerafwerking. Leer over het selecteren van de juiste verwarmingselementen, installatietechnieken en het optimaliseren van de efficiëntie voor een comfortabelere leefomgeving.

Vloer Egaliseren: De Basis voor een Perfecte Afwerking

Egaliseer uw vloeren als een professional met onze instructievideo's. Leer de juiste technieken voor het voorbereiden en egaliseren van uw vloeroppervlak, zodat u een gladde, gelijkmatige ondergrond creëert voor uw afwerkingsmaterialen.

Betonlook Afwerking: Authentieke Stijl, Zelf Gerealiseerd

Ontdek hoe u zelf de trendy betonlook kunt creëren met onze gedetailleerde videohandleidingen. Leer over de benodigde materialen, technieken en afwerkingsmethoden om uw vloeren een eigentijdse uitstraling te geven die past bij diverse interieurstijlen.

Leer en Creëer Met Decochip's Instructievideo's

Met Decochip's instructievideo's bent u niet alleen in staat om geld te besparen op professionele installatiekosten, maar kunt u ook genieten van het plezier en de voldoening van het zelf realiseren van hoogwaardige vloer- en wandafwerkingen. Ontdek onze uitgebreide collectie video's en begin vandaag nog met het transformeren van uw ruimtes.