Het volgen van de workshop
Voor wie zich echt maximaal wil voorbereiden, bieden we een korte cursus of workshop aan.

Op moment van plaatsen van de order, geeft u in een volgend scherm de bezorg soort aan. Hierbij kunt u kiezen voor afhalen met volgen van de workshop. Wij sluiten dan met u kort wanneer u dit af kunt halen en direct de workshop kunt volgen. Deze workshop is toegesneden op uw aankoop. U kunt samen met een van onze deskundigen kleinschalig de materialen die in uw aankoop zitten werkelijk aanbrengen (mogelijk een andere kleur) Hiervoor hebben wij op locatie de test omgeving waar we al uw (onbeantwoorde) vragen nog eens doornemen.

De workshop is gratis bij uw aankoop! Bestelt u geen producten bij ons (mogelijk op later tijdstip), is het niet mogelijk een cursus of workshop te volgen.

Voor welke producten is de workshop mogelijk?
De workshops worden gegeven voor de producten die u aanschaft. Dit kan voor producten als: kunststof gietvloeren, betonlook egaline vloeren of coating producten. Voor een gemiddelde workshop wordt zo’n 9m² tot 12m² aan materiaal beschikbaar gesteld. Voor kleine bestellingen kan er een demo gegeven worden op een kleinere afmeting zodat u ook dan goed voorbereid bent.

Waar en wanneer is de workshop te volgen?
Wij zullen met u overleggen wanneer de workshop kan worden gegeven. De workshops vinden doorgaans plaats op: dinsdag woensdag of donderdag om 08:00 of 16:30. De locatie is altijd aan de Aalbosweg 39A in Vaassen.

Begeleiding bij de workshop
Wij proberen u persoonlijk zo goed mogelijk te begeleiden, soms komt het ook voor dat de test ruimte gedeeld wordt met meerdere klanten met een soortgelijke aankoop. Hierdoor wordt dan ook de aandacht van de deskundige verdeeld. Vaak heeft dit juist een extra toegevoegde waarde: leren van elkaars ideeën, werk, fouten en vragen. Afhankelijk van de aankoop, wordt er voor u een half uur tot anderhalf uur tijd gereserveerd.

Wel is de aankoop verplicht en wordt er van uitgegaan dat u direct de materialen mee neemt. Wij helpen u graag met inladen! We verzorgen geen maaltijd, maar een start met een verse kop koffie of thee is standaard!