Algemene veel gestelde vragen over de webwinkel Decochip:

Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Bij Decochip heeft u een GRATIS verzending boven de €50.- voor Nederland en Boven de €250.- voor België! Bij bestellingen onder de €50.- worden voor Nederland €8.75 berekend en voor België €19.90 onder de €250.-.

Wat is de geschatte levertijd van mijn bestelling?
Producten die op voorraad zijn, zoals elektrische vloerverwarming worden meestal binnen 1 werkdag verzonden en dag daarna geleverd! Bij producten die geproduceerd worden, duurt dit soms 1 tot 3 werkdagen langer. Als u kiest voor een spoedlevering krijgt uw bestelling voorrang bij productie en kunt u deze nog sneller in huis verwachten! Levering België kan 1 dag extra duren.

Kan ik mijn bestelling volgen?
Ja, wanneer uw bestelling verzonden wordt, krijgt u van dpd een track en trace code, waarmee uw bestelling te volgen is. Betreft het een bestelling die met pallet transport geleverd wordt, dan krijgt u van ons bericht wanneer deze wordt aangeboden. De chauffeur kan dan een half uur voor levering contact met u opnemen.

Wat is het retourbeleid van uw webwinkel?
Nieuwe, nog onbeschadigde producten kunnen binnen 2 weken retour worden aangeboden. Neem hiervoor contact met ons op via info@decochip.nl. Als u producten (vloeistoffen) op maat of op kleur heeft besteld, dan zijn deze uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze zijn dan op maat naar uw wensen geproduceerd en beperkt houdbaar. Dus niet opnieuw inzetbaar.

Hoe kan ik contact opnemen met uw klantenservice?
U kunt op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 contact met ons opnemen via: 0578-56183. De telefoon wordt dan opgenomen door een medewerker, dus u heeft geen last van een keuzemenu! U kunt naar ons mailen via: info@decochip.nl. Wilt u buiten openingstijden een boodschap overbrengen, doe dit dan via de mail.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?
U kunt de betaling verrichten via: iDEAL, Bancontact, BankBelfius, NetBelfius Direct Net, CBC Payment, SOFORTSOFORT of betaling per bank en verwijzen naar het ordernummer.

Brengt Decochip ook producten aan?
Nee, Decochip produceert maatwerk-producten en verricht geen diensten meer op locatie bij mensen thuis. Wel hebben onze medewerkers veel ervaring met het aanbrengen van de producten. Wij helpen u graag met advies over het aanbrengen van onze producten. Ook geven wij GRATIS workshops bij aanschaf van diverse producten.

Kan ik langs komen in de showroom?
Ja, u bent van harte welkom om onze producten te bekijken. Maak wel even een afspraak via info@decochip.nl, zodat een medewerker tijd voor u heeft!

Wat zijn de openingstijden?
Wilt u langs komen, van harte welkom, maar laat het even weten, voorkom dat u voor niets langs rijdt! Afspreken is mogelijk op maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 17.30 uur. We nemen er graag de tijd voor en geven u advies op maat.

Hoe volg ik de gratis workshop?
Zodra u een bestelling plaatst heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis workshop. Kiest u voor de workshop, dan neemt Decochip contact met u op om op korte termijn te plannen. Na afloop van de workshop uw bestelling klaar zodat u die zelf mee naar huis kunt nemen en gelijk aan de slag kunt. Voor meer informatie bekijk de pagina van de workshop.

 


Veel gestelde vragen over zelf gietvloer leggen:

Is het moeilijk om zelf een gietvloer te leggen?
Een gietvloer van Decochip is door elke gemiddelde doe het zelf-ver gemakkelijk te leggen! Met onze overzichtelijke gietvloer pakketten, instructie video’s en de optie: gratis workshop kunt u voorbereid aan de slag!

Welke materialen heb ik nodig om een gietvloer te leggen?
Om een Decochip gietvloer te leggen heeft u nodig: het gietvloer m² pakket en een gietvloer gereedschap pakket. Zo heeft u de juiste materialen om uw gietvloer te leggen.

Hoe bereid ik de ondergrond voor op het leggen van een gietvloer?
Zorg dat de ondervloer geschikt is voor het toepassen van een gietvloer. Er mag geen optrekkend vocht kunnen zijn en de ondergrond moet vast liggen. In het Decochip gietvloer m² pakket zit gratis een impregneer. Bij een ongelijke of poreuze ondervloer kunt u een schraaplaag kiezen om de ondergrond egaal te maken.

Hoeveel tijd kost het om zelf een gietvloer te leggen?
De droogtijd is 1 dag per laag. Als u alleen kiest voor de impregneer en de gietlaag, dan bent u in 2 dagen al klaar. Heeft u een ongelijke ondergrond of wilt u een toplaag voor een zijde-mat eindresultaat, dan kan het totaal dus 3 of 4 dagen duren.

Hoeveel lagen moet ik aanbrengen bij het leggen van een gietvloer?
U kunt in het gietvloer m² pakket aangeven hoeveel lagen u wilt, minimaal heeft u nodig de impregneer laag en de gietlaag. Voor ongelijke ondergronden komt daar een schraaplaag bij. Voor een Zijde-mat eindresultaat kunt u een toplaag kiezen. Totaal dus 2 tot 4 lagen aanbrengen.

Moet ik een primer aanbrengen voordat ik de gietvloer leg?
Om te zorgen dat uw gietvloer goed vast ligt aan de ondergrond moet u een primer aanbrengen. Dit is bij tegelvloeren een tegelprimer en bij overige ondergronden de epoxy impregneer. Wanneer u op een oude gietvloer een nieuwe gietvloer aanbrengt, is geen primer nodig.

Kan ik een gietvloer over een bestaande vloer heen leggen?
In de meeste gevallen kunt u de gietvloer over een bestaande vloer heen leggen. De bestaande vloer moet goed vast liggen en er mag geen optrekkend vocht kunnen ontstaan. Informeer voor uw specifieke situatie vrijblijvend bij Decochip.

Hoe zorg ik ervoor dat de gietvloer strak en egaal wordt?
Decochip gietvloeren zijn zeer goed zelf-nivellerend, waardoor u gemakkelijk een strak resultaat krijgt. Verdeel de gietvloer met een verdeelkam of vlakspaan en rol deze door met de prikroller. Behandel de ondergrond wanneer deze ongelijk is met de extra optie schraaplaag.

Hoeveel kost het om zelf een gietvloer te leggen?
Bij Decochip kunt u al vanaf €27.50 per m² een gietvloer leggen. Hoe meer vierkante meter u besteld hoe voordeliger. Voor een kleine gietvloer, is de prijs per m² dus hoger.

Kan ik zelf een gietvloer leggen zonder ervaring in het leggen van vloeren?
Als u vaker aan het klussen bent, maar geen ervaring heeft met het leggen van een gietvloer, dan kunt u zeker uw gietvloer zelf leggen! Bekijk de instructie video’s of kies voor een gratis workshop gietvloer leggen bij Decochip!

 


Veel gestelde vragen over gietvloer voor de badkamer:

Is een gietvloer geschikt voor de badkamer?
Decochip gietvloeren zijn zeker geschikt voor de badkamer. Zorg wel dat de ondergrond goed vast ligt en dat er geen optrekkend vocht kan komen uit de ondergrond. U kunt het makkelijkste kiezen voor een gietvloer m² pakket zodat u alle materialen in huis heeft.

Wat zijn de voordelen van het leggen van een gietvloer in de badkamer?
Decochip gietvloeren hebben vele voordelen in de badkamer. Zo zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken. U heeft een strak resultaat en geen voegen zoals bij een tegelvloer. De gietvloer kan ook gebruikt worden in de inloopdouche en er is een optie voor anti-slip.

Kan een gietvloer in de badkamer worden toegepast op elke ondergrond?
In de badkamer kan de gietvloer op bijna elke ondergrond worden toegepast. Zorg wel dat de ondergrond goed vast ligt en dat er geen optrekkend vocht kan komen uit de ondergrond. Voor tegelvloeren kies de tegelprimer en voor andere ondergronden de epoxy impregneer. Laat u vrijblijvend informeren door
Decochip voor uw situatie!

Hoe lang duurt het om een gietvloer in de badkamer te leggen?
De droogtijd is 1 dag per laag. Als u alleen kiest voor de impregneer en de gietlaag, dan bent u in 2 dagen al klaar. Heeft u een ongelijke ondergrond of wilt u een toplaag voor een zijde-mat eindresultaat, dan kan het totaal dus 3 of 4 dagen duren.

Kan ik een gietvloer leggen in de inloopdouche in de badkamer?
Ja u kunt zeker uw gietvloer leggen in de inloopdouche! Tot een afschot van 2 centimeter per meter is de gietvloer gewoon te gieten. Plak wel goed uw afvoerput af, zodat de gietvloer niet het riool inloopt.

Hoe maak ik het afschot onder een gietvloer in inloopdouche?
Om een afschot te maken, kunt u het beste onder de gietvloer een troffelvloer aanbrengen. Dit is een hars verdikt met zand die niet vloeiend is. U kunt met deze troffelvloer eenvoudig een afschot realiseren. Bekijk de troffelvloer op decochip.nl om te zien hoe dit werkt!

Welke materialen zijn nodig om een gietvloer in de badkamer te leggen?
Om een Decochip gietvloer te leggen in de badkamer heeft u nodig: het gietvloer pakket m² en een gietvloer gereedschap pakket. Eventueel ook afplak tape. Zo heeft u de juiste materialen om uw gietvloer te leggen.

Is een gietvloer in de badkamer glad?
Over het algemeen is de gietvloer met toplaag niet te glad voor in de badkamer! Als u slecht ter been bent of uw huis wilt verhuren, is het aan te raden om in het gietvloer m² pakket te kiezen voor de optie anti-slip. Wel is de anti-slip iets minder makkelijk schoon te houden door het ruwe oppervlak.

Hoe kan ik mijn gietvloer in de badkamer het beste onderhouden en schoonmaken?
U kunt de gietvloer met een doorsnee huishoudmiddel schoonmaken. Gebruik een dweil en een sopje. Geen agressief reinigingsmiddel.

Kan ik gietvloer in de badkamer leggen over elektrische vloerverwarming?
Ja u kunt een Decochip gietvloer leggen over elektrische vloerverwarming! Kies voor de Decochip elektrische vloerverwarmingsmatten en het pakket uitvlakken vloerverwarming, om hier vervolgens de gietvloer overheen aan te brengen!

 


Veel gestelde vragen over Betolook egaline:

Wat is betonlook egaline en hoe werkt het?
De Decochip betonlook egaline is een vloerafwerking met een betonnen uitstraling. Door het effect pigment wat onderdeel van dit systeem is, ontstaan unieke en natuurlijke patronen in het uiterlijk van de vloer. De betonlook egaline moet voor gebruik worden afgelakt met de betonlook coating.

Welke voorbereidingen moeten er worden getroffen voordat u betonlook egaline kunt aanbrengen?
De ondergrond moet geschikt zijn, dus vochtvrij en goed vast liggen. Grote scheuren en gaten moeten eerst gedicht worden met reparatiemortel. Eventueel de plinten afplakken met afplak tape. U kunt dan beginnen met het betonlook egaline pakket van Decochip.

Hoeveel egaline heb ik nodig voor mijn ruimte?
U kunt bij Decochip uw betonlook egaline gewoon per m² geleverd krijgen. De minimale laagdikte is 3mm. U kunt kiezen voor extra laagdikte, hierdoor vloeit de betonlook egaline makkelijker en kunt u vaak een vlakker eindresultaat krijgen. Wij zorgen dus dat u voldoende betonlook egaline ontvangt voor uw afmeting en wensen.

Welke gereedschappen heb ik nodig om betonlook egaline aan te brengen?
U kunt volstaan met het egaline gereedschap pakket van Decochip. Kies voor extra mengkuipen om makkelijker te kunnen werken. Voor het aanbrengen van de betonlook coating kunt u een coating gereedschap pakket kiezen en eventueel een rollerstok. Wilt u netjes te werk gaan bestel dan ook afplak tape.

Hoe breng ik betonlook egaline aan op mijn vloer?
De betonlook egaline brengt u aan met een verdeelkam of vlakspaan. Voor het aanbrengen van de betonlook egaline hebben wij een aantal instructie video’s beschikbaar. Ook kunt u bij Decochip een gratis workshop volgen, om maximaal voorbereid op uw klus voorbereid te zijn.

Hoe lang duurt het voordat de betonlook egaline is uitgehard?
Gemiddeld duurt het uitharden van de betonlook egaline 2 dagen. Wanneer de betonlook egaline is gegoten, is deze donker van kleur. Zodra de betonlook egaline duidelijk lichter van kleur wordt, is deze droog genoeg om af te lakken.

Kan ik de kleur van de betonlook egaline aanpassen?
U kunt bij uw betonlook egaline pakket kiezen uit vele kleuren. Decochip beschikt over een groot assortiment aan betonlook egalines in verschillende kleuren. Bekijk de foto’s bij ons op de website of maak een afspraak en breng een bezoek aan onze showroom om de kleuren in het echt te zien.

Hoe kan ik eventuele fouten tijdens het aanbrengen van betonlook egaline corrigeren?
De betonlook egaline moet na het mixen ongeveer binnen 5 minuten per emmer aangebracht worden op de vloer. Binnen deze tijd kunt u vaak onzichtbaar een aanpassing verrichten. Bestel de spijkerschoenen bij om nog door de egaline te kunnen lopen. Na 5 minuten kunt u vaak beter niet meer aan de vloer komen. De betonlook egaline begint dan uit te harden en zal minder goed terugvloeien.

Is betonlook egaline geschikt voor elke kamer in mijn huis?
Ja, de betonlook egaline kan vrijwel in elk type ruimte worden aangebracht. Alleen op plekken waar een extreme vochtbelasting is, wordt de betonlook egaline afgeraden. Dit is bijvoorbeeld onder de inloopdouche. U kunt daar beter kiezen voor een kunststof gietvloer in twee kleuren grijs.

Hoe kan ik mijn betonlook egaline vloer het beste onderhouden en schoonmaken?
U kunt de betonlook egaline vloer met een doorsnee huishoudmiddel schoonmaken. Gebruik een dweil en een sopje. Geen agressief reinigingsmiddel.

 


Veel gestelde vragen over Epoxy coating:

Wat is een epoxy vloercoating en waarvoor wordt het gebruikt?
Een epoxy vloercoating is een product om een bestaande vloer af te werken in een door u gekozen kleur. Het is een soort verf, maar dan veel sterker en makkelijker te reinigen. U kunt de epoxy vloercoating per m² bestellen in het epoxy vloercoating pakket bij Decochip.

Wat zijn de voordelen van een epoxy vloercoating?
De epoxy vloercoating van Decochip is een zeer voordelige en sterke afwerking voor een bestaande vloer. Epoxy coating is zeer duurzaam want het gaat lang mee en is een betrekkelijk dunne laag. De epoxy coating is heel gemakkelijk aan te brengen. Dit gaat net als een verf gewoon met roller en kwast.

Welke voorbereidingen moeten er worden getroffen voordat u een epoxy vloercoating kunt aanbrengen?
De ondergrond moet schoon, droog en ververij zijn. Wanneer de ondergrond ongelijk is, kunt u voor een strakker eindresultaat eerst schuren, plamuren of een schraaplaag aanbrengen. Het is Verder is het raadzaam om de plinten of muren af te plakken met afplaktape en deze per laag direct te verwijderen, zodat het tape niet vast komt te zitten. U kunt voordat u start eerst de Decochip instructie video bekijken om beter voorbereid te zijn.

Kan een epoxy vloercoating worden aangebracht op elke ondergrond?
Op bijna alle ondergronden kan een epoxy coating worden aangebracht. Voor tegelvloeren kies de tegelprimer, voor houten of steenachtige ondergronden zoals beton of cement kiest u voor de epoxy impregneer. Voor andere ondergronden, laat u vrijblijvend informeren door het personeel van Decochip.

Hoe breng ik een epoxy vloercoating aan op mijn vloer?
Het aanbrengen van de epoxy coating kan eenvoudig met roller en kwast. Giet de coating neer op de vloer, rol hier overdwars doorheen en maak vervolgens banen van voor naar achter. Bekijk de instructievideo om dit te zien. Gebruik wel tweecomponenten rollers. Gebruik ook een korfmenger om de coating te mixen. U kunt het beste kiezen voor een coating gereedschap pakket van Decochip.

Hoe lang duurt het voordat de epoxy vloercoating is uitgehard?
De epoxy coating is doorgaans (per laag) na één dag beloopbaar en na zeven dagen volledig uitgehard.

Kan ik de kleur van de epoxy vloercoating aanpassen?
U kunt bij Decochip kiezen uit bijna alle RAL-kleuren, ook andere kleuren zijn leverbaar. Neem voor andere kleuren contact met ons op. Wilt u na het aanbrengen van de epoxy coating de kleur aanpassen? Dat kan door een extra laag epoxy coating aan te brengen in een andere kleur.

Hoe kan ik eventuele fouten tijdens het aanbrengen van epoxy vloercoating corrigeren?
Fouten tijdens het aanbrengen van de epoxy coating kunt u herstellen door spijkerschoenen bij te bestellen. Hiermee kunt u over de natte vloer lopen en een eventueel overgeslagen stuk alsnog van coating voorzien.

Is epoxy vloercoating geschikt voor elke kamer in mijn huis?
Ja de epoxy coating is geschikt voor vrijwel iedere ruimte. Als u voor het mooi wilt gaan en een nog strakker eindresultaat wilt behalen, kies dan voor een gietvloer. Door de dikkere laag ziet u hierbij doorgaans niks meer van de structuur van de ondergrond.

Hoe kan ik mijn epoxy vloercoating vloer het beste onderhouden en schoonmaken?
U kunt de epoxy vloercoating met een doorsnee huishoudmiddel schoonmaken. Gebruik een dweil en een sopje. Geen agressief reinigingsmiddel.

 


Veel gestelde vragen over elektrische vloerverwarmingsmat:

Is het mogelijk om zelf een elektrische vloerverwarming mat te plaatsen?
Ja, het is zeker mogelijk om de Decochip elektrische vloerverwarming zelf te plaatsen! Hiervoor hebben wij een aantal instructievideo’s beschikbaar bekijk hiervoor onze website. Ook de thermostaat is eenvoudig aan te sluiten, maar let op: het aansluiten van elektra hoort officieel door een elektricien te gebeuren.

Wat zijn de voordelen van een elektrische vloerverwarming mat?
De elektrische vloerverwarming is een eenvoudige en duurzame manier van uw ruimte verwarmen. De elektrische vloerverwarming is snel warm. U kunt genieten van comfortabel warme voeten. Ook kunt u wanneer u gebruik maakt van zonnepanelen uw stroom inzetten voor het verwarmen van uw ruimte.

Hoe werkt een elektrische vloerverwarming mat?
De elektrische vloerverwarming is te bedienen via een thermostaat. Decochip biedt verschillende type thermostaten aan, om in uw wensen te voorzien. Zo kan u met de wifi thermostaat op afstand uw vloer bedienen en een weekschema instellen. Voor de gene die de vloer simpel wilt kunnen bedienen is er een standaard thermostaat die doormiddel van een draaiknop in te stellen is.

Welke voorbereidingen moeten er worden getroffen voordat u een elektrische vloerverwarming mat kunt plaatsen?
De voorbereidingen voor het plaatsen van de vloerverwarmingsmat zijn afhankelijk van de afwerking van uw vloer en de ondergrond. U zult in ieder geval een stroomvoorziening moeten hebben. Doorgaans gaat dit via een pvc buis in de muur die naar een muurdoosje gaat, hiervandaan loopt ook een pvc buis die uitkomt onderaan de muur bij de vloer.

Waar plaats ik de thermostaat van de elektrische vloerverwarmingsmat?
De thermostaat wordt meestal in de muur geplaatst in een muurdoosje. Naar deze muurdoos loopt een pvc buis met daarin de bedrading voor de aanvoer van de stroom. Vanaf deze muurdoos loopt een pvc buis die onderaan de vloer uit komt. Hier kan dan de voedingskabel van de verwarmingsmat doorheen en de draad van de vloersensor die samen naar de thermostaat gaan. Het beste is om de thermostaat in de te verwarmen ruimte te plaatsen en niet dicht naast een raam of een andere verwarming.

Moet de elektrische voerverwarmingsmat geaard zijn?
Ja, in het aansluitsnoer van de vloerverwarming loopt een metaalkleurige gevlochten buitenmantel. Dit is de aansluiting van de aarde. Deze gaat niet op de thermostaat, maar rechtstreeks op de aarde van de woning. Let op: het aansluiten van elektra hoort officieel door een elektricien te gebeuren.

Kan een elektrische vloerverwarmingsmat onder een tegelvloer?
Ja, de elektrische vloerverwarming mat van Decochip is zeer geschikt voor onder een tegelvloer. De vloerverwarmingsmat kan direct gelegd worden in een geschikte tegellijm en dan kunnen daar direct de tegels overheen.

Kan een elektrische vloerverwarmingsmat onder een gietvloer?
Ja! De elektrische vloerverwarmingsmat wordt veel verkocht in combinatie met de Decochip kunststof gietvloer. Kies dan wel voor het pakket uitvlakken vloerverwarming, om over voldoende laagdikte te beschikken. Hier overheen kan dan het gietvloer pakket. U kunt deze complete systemen eenvoudig per vierkante meter bestellen bij Decochip, bekijk ook onze instructievideo’s om te zien hoe eenvoudig u dit kunt aanbrengen!

Kan een elektrische vloerverwarming mat worden geplaatst onder elke vloerbedekking?
Informeer bij de leverancier van uw vloerbedekking of deze geschikt is voor elektrische vloerverwarming. De elektrische vloerverwarmingsmat zelf kan geplaatst worden onder vloerbedekking. Kies dan wel voor het pakket uitvlakken vloerverwarming, zodat de verwarmingsmat ingegoten is en zijn warmte kwijt kan aan het oppervlak van de vloer. Als u elektrische vloerverwarming onder uw vloerbedekking wilt zonder het uitvlakken, dan kunt u kiezen voor het Decochip elektrische vloerverwarming folie! Door folie afwerking kan dit systeem zijn warmte wel egaal kwijt aan het oppervlak en dus direct onder vloerbedekking.

Hoe kan ik de juiste maat van de elektrische vloerverwarming mat kiezen voor mijn kamer?
Meet eerst op hoe groot de ruimte is die u wilt verwarmen. U kunt de vloerverwarmingsmat 10 cm bij de muren vandaan leggen, zodat u gemakkelijk de banen kunt leggen. Bestel dan de maat die u nodig heeft. De maximale afmeting van de mat is 20m². Heeft u meer vloerverwarming nodig? Bestel dan verschillende verwarmingsmatten en ook per 20m² een thermostaat.

Welke gereedschappen zijn nodig voor het plaatsen van een elektrische vloerverwarming mat?
Een meetlint, om de afmetingen van de vloer te meten en de juiste maat van de vloerverwarmingsmat te bepalen. Snijgereedschap, zoals een schaar of een mes om de vloerverwarmingsmat op maat te snijden. Een multimeter: om te controleren of de stroom is uitgeschakeld voordat u begint met werken en om de mat te testen. Een schroevendraaier, om de schroeven vast te draaien op de thermostaat. Let op: het aansluiten van elektra hoort officieel door een elektricien te gebeuren.

Hoe kan ik de kwaliteit van mijn geplaatste elektrische vloerverwarming mat waarborgen?
Bij Decochip zijn in tegenstelling tot andere aanbieders goede garantie voorwaarden. Zo hoeft u geen foto’s van de installatie te bewaren. Ook hoeft de installateur geen handtekeningen te zetten op documentatie. Door de jaren heen heeft de Decochip elektrische vloerverwarming zichzelf bewezen als een vrijwel probleemloos product! Er is daarom ook van de fabriek uit 25 jaar garantie op de verwarmingsmatten en 2 jaar op de thermostaten.

 


Wat is de droogtijd en verwerkingstijden van Decochip producten?

2 Componenten producten moeten met boormachine (op 230 volt) en korfmenger grondig worden gemixt. Ze hebben meestal een beperkte potlife (tijd die u heeft om gemengd materiaal te verwerken).

Zodra aangebracht blijft het echter langer nat. Doorgaans komt dit neer op 8 tot 24 uur per laag. Vuistregel; zodra zonder te plakken beloopbaar, kunt u de volgende laag aanbrengen. Zaken als temperatuur, ondergrond, laagdikte en soort product hebben hier invloed op.

Wacht tussen willekeurige lagen niet langer dan 3 dagen. Is dit wel het geval, dan eerst schuren en stofzuigen voordat u verder gaat.

In ieder geval 24 uur na het aanbrengen van de laatste laag (onder normale omstandigheden) kunt u de vloer weer in gebruik nemen, maar met beleid, hij is nog vers!

De maximale mechanische en chemische uitharding wordt na 5 tot 7 dagen bereikt. Bij douche vloeren de eerste 5 dagen de vloer na gebruik ook droog maken. Na deze periode is dit niet meer nodig.

Betonlook egaline moet minimaal 2 dagen drogen, voor u verder gaat met de betonlook coating. Gebruik voor het mengen van de egaline de menger met dubbele propeller