Uncategorized

Alles wat u moet weten over wandcoating transparant

Transparante Betonlook Wand Coating

De Betonlook Coating is een transparante coating die over een bestaande betonlook wand heen word gezet. Het aanbrengen van de Betonlook Coating heeft als voordeel dat er een beschermlaag ontstaat en dat de wand gemakkelijk te reinigen is. De beschermlaag beïnvloedt de uitstraling van de originele ondergrond niet tot nauwelijks en beschermt deze op effectieve wijze tegen ongewenste invloeden zoals vuil van buitenaf. De Betonlook Coating is ook toe te passen in vochtige ruimtes zoals de badkamer. U kunt voor de coating uit de volgende glansgraden kiezen: zijde-mat, ultra mat of glimmend. De glansgraad zijde-mat creëert een natuurgetrouwe uitstraling.

Hoe breng je een Betonlook Coating aan?

De Betonlook Coating bestaat uit een 3 lagen systeem. U kunt de Betonlook Coating eenvoudig zelf aanbrengen met een twee componenten roller en kwast af. Het aanbrengen van de Betonlook Coating wordt gedaan in 3 lagen zoals u hieronder kunt lezen:

Inhoud pakket 3 laag systeem transparant
• Laag 1: transparante Betonlook Impregneer 1 componenten.
• Laag 2: eerste hoogwaardige transparante PU toplaag 2 componenten.
• Laag 3: tweede hoogwaardige transparante PU toplaag 2 componenten.

Bij het aanbrengen van onze transparante Betonlook Coating is het van groot belang dat u het juiste gereedschap gebruikt. Wij bieden in onze webshop een compleet rollerpakket aan om u te verzekeren van een optimaal resultaat.

Heeft u na het lezen van dit blog nog vragen of heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op via info@decochip.nl of bel naar 0578 561 283. Wij helpen u graag!​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *